logo

rahbari
تاریخ : سه شنبه 20 شهريور 1397

گزارش کارگاه ترجمان و انتقال دانش

این کارگاه در روز چهارشنبه مورخه 10 مرداد ماه 97 از ساعت 8:15 الی 13:30 در محل سالن کنفرانس مرکز توسعه و هماهنگی پژوهش دانشگاه برگزار گردید.
گزارش کارگاه ترجمان و انتقال دانش

گزارش کارگاه :
این کارگاه در روز چهارشنبه مورخه 10 مرداد ماه 97 از ساعت 8:15 الی 13:30 در محل سالن کنفرانس مرکز توسعه و هماهنگی پژوهش دانشگاه علوم پزشکی تبریز(RDCC)با حضور اعضای هیئت علمی و معاونین پژوهشی حوزه تحقیقات و فناوری برگزار شد. سرپرست علمی و مدرس این کارگاه جناب آقای دکتر اکبر غلامپور و سرکارخانم دکتر لیلا دشمن گیر بودند.

تصاویر :

جهت دریافت فایل کارگاه کلیک نمایید.

• در سه شنبه 20 شهريور 1397
  • ساعت 12
  • توسط فاطمه ذابح جمشیدی
  • تایید شده اقای ادهم