تاریخ : دوشنبه 19 شهريور 1397

معاونت اجتماعی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی برگزار می کند

اجلاس روسا ،معاونین اجتماعی و معاونین بهداشتی ،مدیران شبکه بهداشت و درمان دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی قطب دوکشور در کلان شهر تبریز

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی دکتر طاهر اقدم گفت : کارگاه مشورتی – توجیهی قطب منطقه دو کشوری با حضور معاون اجتماعی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی  و استاندار آذربایجان شرقی در کلان شهر تبریز برگزار می شود .

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت : در این اجلاس مشورتی - توجیهی روسا ،معاونین اجتماعی و معاونین بهداشتی ،مدیران شبکه بهداشت و درمان دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی قطب دوکشور حضور دارند.
گفتنی است : این اجلاس در تاریخ 21 شهریور1397 روز چهار شنبه  در مرکز مدیریت سلامت کشوری (NPMC) برگزار خواهد شد .

• توسط اقای جهان مهر
  • تایید شده صادق صادقی فر