تاریخ : يکشنبه 28 مرداد 1397

بازدید از اجرای موفقیت آمیز نظام ارجاع الکترونیکی

تیم وزارتی و نمایندگان دانشگاه ها و دانشکده های کلان منطقه 2 کشوری از اجرای موفقیت آمیز ارجاع الکترونیکی در مرکز اسدآبادی بازدید نمودند.

بدنبال راه اندازی موفق نظام ارجاع الکترونیک پس از سه سال تلاش بی وقفه کارکنان مرکز اسدآبادی، بازدیدی در مورخه 27/5/97   با حضور نمایندگان مسئولین وزارتی از معاونت های بهداشت، درمان و دفتر آمار و فناوری و نمایندگان دانشگاه ها و دانشکده های کلان منطقه 2 کشوری  و اعضای کمیته راهبری نظام سلامت ارجاع دانشگاه  و نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی تبریز از روند اجرای برنامه ها انجام گردید.
خانم دکتر قطبی نماینده وزارتی به همراه هیئت همراه بررسی کاملی از موفقیت آمیز بودن فرایند ارجاع الکترونیکی از طریق مشاهده، مذاکره با کارکنان و پزشکان  و روند پذیرش بیمار ارجاعی، ثبت پسخوراند و ... داشتند.
در ادامه دکتر جباری ریاست  مرکز و دکتر سلامی گزارش کاملی از موفقیت ها و چالش های  موجود ارجاع الکترونیکی و تلاش های انجام شده برای رفع آنها بیان نمودند.
و در نهایت تقاضا و  پیشنهادات لازم برای پیشرفت هر چه سریعتر نظام ارجاع الکترونیکی توسط دکتر جباری مطرح شد. و نمایندگان دانشگاه و وزارت  وعده هایی از بابت تسهیل نمودن هر چه بیشتر فرایند ارجاع الکترونیکی و  اخذ نوبت دهی اینترنتی بیماران ارجاعی توسط همکاران سطح اول و ... بیان نمودند.

آلبوم تصاویربازدید تیم وزارتی و نمایندگان دانشگاه ها و دانشکده های کلان منطقه2 کشوری از مرکز اسدآبادی

عکس 1
عکس 2