تاریخ : دوشنبه 22 مرداد 1397

برگزاری کارگاه مقاله نویسی با حضور قائم مقام معاون وزیر در تبریز

کارگاه دو روزه مقاله نویسی و ارتباط با مجامع بین المللی با تدریس دکتر شاهین آخوندزاده استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و قائم مقام معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت برگزار شد.

این کارگاه با همکاری مرکز
RDCC و دانشکده طب سنتی برگزار شد که بیش از 90 نفر از اعضاء هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی و دانشجویان دکترای تخصصی در این کارگاه شرکت نمودند.

موضوعات مختلفی از قبیل روش انتخاب مجله، نحوه ارسال مقاله، قسمتهای مختلف یک مقاله و همچنین نحوه پاسخ به داوری مقالات مورد بررسی قرار گرفت
.

• توسط پروین جوادی