English فارسی
logo

تاریخ : پنجشنبه 18 مرداد 1397

جلسه بازآموزی و تحلیل داده های مرگ و میر

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان ذاکری رئیس گروه کارشناسان مرکز بهداشت استان ضمن تبیین اهداف برگزاری جلسه و برنامه ریزی برای فرایندهای ثبت علتی مرگ و میر، سامانه سیب، پنل، جمعیت و زیج حیاتی، پایش برنامه ها در شهرستانها گزارشی از فرایندهای گروه و پیگیری برنامه ریزی برای سال 97را ارائه نمودند.
ایرانزاد کارشناس فرایند ثبت علتی مرگ و میر مرکز بهداشت استان  نیز به بررسی وضعیت ثبت گواهی فوت، تحلیل وضعیت موجود از داده های مرگ سال 1396 به تفکیک شهرستان و مقایسه با شاخص استانی،کیفیت داده های ثبت شده با توجه به کد icd10، برنامه عملیاتی ثبت علتی مرگ و میر، آموزش ثبت فرم خطی و کالبد شکافی، گواهی فوت پزشکان، جواز دفن پرداختند.
کارشناس فرایند ثبت علتی مرگ و میر مرکز بهداشت استان  در اد امه دستورالعمل پزشک خانواده شهری و پرداخت مبتنی بر عملکرد را بر اساس سامانه سیب به سوپروایزران توضیح و انتظارات مرکز بهداشت استان را از سوپروایزران سامانه به ترتیب برنامه پایش سالانه از واحدهای محیطی، برنامه عملیاتی، برنامه آموزش سامانه سیب به گروههای کارشناسی معاونت شهرستان، کمیته سامانه سیب و دستورالعمل نحوه پایش آنها بویژه از طریق سامانه سیب، دستورالعمل استخراج شاخصهای از سامانه سیب را ارائه نموده و نقاط ضعف و قوت شاخصهای شهرستانها را بررسی نمودند.
اسلامی و یاری نیز در مورد پنل و ویرایش جمعیت توضیحاتی را ارائه نمودند.
در پایان جزوه آموزشی سامانه سیب  تهیه شده در مرکز بهداشت استان جهت آموزش به گروههای واحد کارشناسی معاونت بهداشتی  شهرستان توزیع  داده شد.

• در پنجشنبه 18 مرداد 1397
  • ساعت 10