English فارسی
logo

تاریخ : پنجشنبه 18 مرداد 1397

انجمن حمایت از بیماران سکته مغزی تبریز شروع بکار نمود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، "انجمن حمایت از بیماران سکته مغزی تبریز" شروع بکار نمود

با عنایت به توسعه فعالیتهای حوزه استروک در دانشگاه علوم پزشکی تبریز در راستای بهره گیری از پتانسیل های مردمی و خیرین محترم سلامت ، برای پیشگیری ، توسعه آگاهی و حمایت از بیماران مبتلا به سکته های مغزی ، انجمن حمایت از بیماران سکته مغزی تاسیس شد.

این انجمن در طی مراسمی با حضور نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز ، استاندار محترم و سایر مسوولین استانی و دانشگاهی و نیز خیرین بزرگوار استان  در طی همایشی که در مورخه 97/5/18 در تالار همایش های اتاق بازرگانی تبریز برگزار خواهد شد، شروع بکار خواهد نمود ؛ لذا از همکاران علاقمند، اساتید بزرگوار و خیرین سلامت  جهت شرکت در این مراسم دعوت بعمل می آید..

زمان : روز پنجشنبه مورخه18/5/97 از ساعت 18 الی 20
مکان : خیابان ارتش شمالی ، تالار همایش های اتاق بازرگانی تبریز