English فارسی
logo

تاریخ : چهارشنبه 17 مرداد 1397

فراخوان جذب بورسيه متعهد خدمت دوره دكتري تخصصي (Ph.D.) داخل كشور در سال 1397

دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني تبريز در نظر دارد با هماهنگی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در دو رشته آموزش پزشکی و اخلاق پزشکی برای تامين نيروي انساني متعهد و متخصص مورد نياز دانشگاه از دانشجويان دوره دکتری تخصصی Ph.D.،  پذيرفته شده در آزمون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  تحت عنوان بورس عام وزارت متبوع  که به تحصيل اشتغال دارند و متقاضي استفاده از بورس تحصيلي اين دانشگاه مي باشند دعوت به همکاري می نمايد.

برای دریافت شرایط استفاده از بورس تحصیلی داخل لطفا اینجا را کلیک نمایید.

• در چهارشنبه 17 مرداد 1397
  • ساعت 08
  • توسط فاطمه ذابح جمشیدی
  • تایید شده اقای ادهم