تاریخ : جمعه 12 مرداد 1397

با حضور دکتر صومی کتابخانه دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی پزشکی افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم افتتاح کتابخانه دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی باحضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز و هیئت همراه برگزار گردید.
به گزارش فوق در این مراسم دکتر صومی و هیئت همراه ابتدا نشستی صمیمی با رئیس واعضای هیآت علمی دانشکده مدیریت داشته و به بحث وتبادل نظر در خصوص اقدامات صورت گرفته و حل مسائل پیش روی دانشکده پرداخته  . سپس با حضور درمحل کتابخانه ضمن بازدید از بخش های مختلف ؛ امکانات و تجهیزات کتابخانه و صحبت درخصوص مراحل طی شده جهت بهره برداری از کتابخانه دانشکده ، آن را رسما مورد افتتاح قرار دادند.

گفتنی است دراین بازدید پس از توضیحات دکتر عبد خدا ددر خصوص سیستم RFID و بخش کتابهای الکترونیکی  و نیز سایر بخش های کتابخانه ، حاضرین عکس یادگاری با حضور رئیس دانشگاه گرفتند.

• توسط محمد دهقانیان
  • تایید شده پروین جوادی