تاریخ : چهارشنبه 14 مرداد 1394

نتایج جدید رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی برتر دنیا مربوط به ماه
May سال 2015 میلادی نظام رتبه‌بندی ESI (Essential Science Indicators) اعلام شد. مبنای این رتبه‌‌بندی گردآوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات یک درصد مقالات دارای بیشترین استنادات در پایگاه ISI Web of Sciences در فاصله ده ‌سال و چهار ماه ژانویه 2005 تا پایان آپریل 2015 بوده که اطلاعات آن هر دوماه یکبار روزآمد می‌شود. از کشور ایران، در حال حاضر 10 دانشگاه و موسسه علوم پزشکی کشور در این نظام رتبه‌بندی واجد رتبه هستند که رتبه آن‌ها براساس تعداد استنادات به یک درصد مقالات پراستناد دنیا در جدول 1 آمده است.

رتبه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در نتایج ماه July سال 2015 میلادی نظام رتبه‌بندی ESI -‌ Essential Science Indicators <br />

• توسط رضا محمدی نسب
  • در 1394/05/14