تاریخ : سه شنبه 9 مرداد 1397

در اولین روز از چهارمین نشست نشریات دانشجویی وزارت بهداشت

بازدید معاون فرهنگی دانشجویی وزیر بهداشت ازمسجد ، مجتمع رفاهی امید و خوابگاه در حال احداث ۲۵۰۰ نفری دختران دانشگاه علوم پزشکی تبریز

در این بازدیدها دکتر محمدحسین صومی رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریزو تعدادی از مسئولین دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیزحضور داشتند.

معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت ازمسجد ، مجتمع رفاهی امید و خوابگاه در حال احداث ۲۵۰۰ نفری دختران دانشگاه علوم پزشکی تبریز بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر محمدرضا فراهانی معاون فرهنگی و دانشجویی وزیربهداشت و جمعی دیگر از مسئولین وزارت بهداشت ازمسجد ، مجتمع رفاهی امید و پروژه خوابگاه ۲۵۰۰ نفری دختران دانشگاه علوم پزشکی تبریز که در حال احداث است بازدید کردند.

• توسط علی همراهی
  • در 1397/05/09