تاریخ : شنبه 6 مرداد 1397

تاریخ ۷ آذر ۱۳۹۷ تا ۱۰ آذر ۱۳۹۷ در شهر تهران

سومین جشنواره ملی و کنگره بین المللی علوم و فناوری های سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در تاریخ ۷ آذر ۱۳۹۷ تا ۱۰ آذر ۱۳۹۷ توسط ریاست جمهوری معاونت علمی و فناوری و ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی-دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران در شهر تهران برگزار خواهد شد.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.

نامه مربوطه
وبسایت جشنواره