logo

rahbari
تاریخ : شنبه 6 مرداد 1397

انتصاب جناب آقای دکتر حمیدرضا حیدری به عنوان رئیس مرکز رشد وفناوری بیوتکنولوژی

جناب آقای دکتر حمیدرضا حیدری عضو محترم هیات علمی داروسازی به عنوان رئیس مرکز رشد وفناوری بیوتکنولوژی دانشگاه منصوب گردیدند.

با توجه به پیشنهاد معاون محترم تحقیقات و فناوری  به موجب  ابلاغ از طرف ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر حمیدرضا حیدری عضو محترم هیات علمی داروسازی به عنوان رئیس مرکز رشد وفناوری بیوتکنولوژی دانشگاه منصوب گردیدند. این انتصاب را خدمت ایشان تبریک عرض نموده و آرزوی موفقیت روزافزونشان را از خداوند متعال خواهانیم.

• در شنبه 6 مرداد 1397
  • ساعت 10
  • توسط فاطمه ذابح جمشیدی
  • تایید شده اقای ادهم