تاریخ : شنبه 6 مرداد 1397

چهارمین جلسه کارگروه ستاد کارآفرینی واشتغال تشکیل یافت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جلسه کارآفرینی با حضور دبیر کارگروه ستاد کارآفرینی  واعضاء کارگروه در مرداد ماه نودو هفت در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار گردید.
در این جلسه به واحدهایی که دارای مجوز های لازم وشرایط ومدارک اعم از پروانه ها ، مکان و... می باشند وام تعلق می گیرد طبق نظر اعضاء کارگروه ستاد کارآفرینی این وامها به اولویت برای اشتغال وکارآفرینی، خرید تجهیزات پزشکی ، ساخت وخرید دستگاهها ، تامین مواد اولیه ، تهیه وخرید ماشین آلات و... هزینه واختصاص داده می شود.
با تصویب طرحهای ارسالی واحدها در کارگروه ستاد کارآفرینی ، جلسه به کار خود پایان داد.

• توسط آمنه سلیمی
  • در 1397/05/06