rahbari
تاریخ : چهارشنبه 27 تير 1397

مورخه 26 تیرماه برگزار گردید

مصاحبه دکترای پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون PhD مامایی

داوطلبان آزمون دوره دکتری تخصصی مامایی که حد نصاب نمره آزمون کتبی را کسب کرده بودند، در آزمون مصاحبه Ph.D رشته‌ مامایی شرکت کردند. این آزمون با حضور 17 نفر از متقاضیان در تاریخ ‌26 تیر در محل دانشکده پرستاری و مامایی تبریز به کار خود پایان داد.

بر اساس اطلاعیه مرکز سنجش آموزش پزشکی آزمون مصاحبه به صورت ساختارمند در قالب 5 ایسـتگاه مجـزا برپا بود. دکتر زمان زاده رئیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بیان کرد: این دانشکده یکی از مهم‌ترین اهداف و رسالت خود را در ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی، مدیریتی و بالینی با کیفیت و مبتنی بر شواهد را برای تربیت پرستاران و ماماهای توانا برای خدمت در عرصه‌های مختلف و ارتقای سطح سلامت جامعه می‌داند و پذیرش دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی خصوصاً مقطع Ph.D را نیز در تداوم این رسالت بیان کردند.

در نهایت از زحمات ممتحنین، اعضای هیات علمی، معاونان، کارکنان دانشکده پرستاری و مامایی و هیات اجرایی که در برگزاری آزمون مصاحبه Ph.D رشته‌ مامایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز حضور فعال داشتند، قدردانی کردند. در ادامه تصاویری از نحوه برگزاری این آزمون را مشاهده مینمائید.

• در چهارشنبه 27 تير 1397
  • ساعت 13
  • توسط مهدی ابراهیم پور
  • تایید شده پروین جوادی