تاریخ : سه شنبه 26 تير 1397

۲ و ۳ مرداد ماه ۱۳۹۷ برگزار می شود

کارگاه آموزشی پژوهشی هزینه اثر بخشی

مرکز تحقیقات مدیریت و اقتصاد سلامت با همکاری دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار می نماید.در تاریخ

مرکز تحقیقات مدیریت و اقتصاد سلامت با همکاری دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی در راستای تحقق اهداف خود کارگاه آموزشی پژوهشی هزینه اثر بخشی با استفاده از نرم افزار TreeAge  را  در تاریخ ۲ و ۳ مرداد ماه ۱۳۹۷ طراحی و اجرا می نماید.مدرس این کارگاه آقای دکتر محسن رضائی از دانشگاه Exeter  و به زبان فارسی تدریس می نمایند.کلیه اعضاء هیآت علمی،مدرسان ،دانشجویان تحصیلات تکمیلی  و سایر علاقمندان می توانند در این کارگاه آموزشی ثبت نام و حضور یابند.

• توسط فاطمه ذابح جمشیدی
  • تایید شده اقای ادهم