تاریخ : پنجشنبه 14 تير 1397

۳و۴ مرداد ۱۳۹۷ در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار خواهد شد

اولین کنگره بین المللی تازه های بیماری سیستیک فیبروزیس در تبریز، تالار شهید شایانمهر دانشکده پزشکی

اولین کنگره بین المللی تازه های بیماری سیستیک فیبروزیس توسط مرکز تحقیقات سلامت کودکان دانشگاه علوم پزشکی تبریز و مرکز تحقیقات بیماری های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تبریز...

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، اولین کنگره بین المللی تازه های بیماری سیستیک فیبروزیس توسط مرکز تحقیقات سلامت کودکان دانشگاه علوم پزشکی تبریز و مرکز تحقیقات بیماری های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تبریز در تاریخ ۳ الی ۴ مرداد ۱۳۹۷ در تبریز، تالار شهید شایانمهر دانشکده پزشکی برگزار خواهد شد.

سایت همایش

• توسط فاطمه ذابح جمشیدی