تاریخ : يکشنبه 10 تير 1397

قابل توجه اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز

پیرو هماهنگی های به عمل آمده جلسه هم اندیشی مشترک اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز و دانشگاه علوم پزشکی تبریز با حضور رئیس محترم صندوق حمایت از پژوهشگران و سایر مدیران صندوق ، روز یکشنبه 10 تیزماه 1397 راس ساعت 11 الی 13 در تالار لعل دانشکده برق دانشگاه تبریز برگزار ....
پیرو هماهنگی های به عمل آمده جلسه هم اندیشی مشترک اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز و دانشگاه علوم پزشکی تبریز با حضور رئیس محترم صندوق حمایت از پژوهشگران  و سایر مدیران صندوق ، روز یکشنبه 10 تیزماه 1397 راس ساعت 11 الی 13 در تالار لعل دانشکده برق دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد لذا از تمامی اعضای محترم هیئت علمی علاقمند دعوت می شود در این جلسه حضور بهم رسانند.
  • توسط فاطمه ذابح جمشیدی
  • تایید شده اقای ادهم