تاریخ : پنجشنبه 7 تير 1397

دوره توجیهی یک روزه راه اندازی مرکز تعمیر وآزمون عملکرد تجهیزات پزشکی

با حضور مسئولین تجهیزات پزشکی و کارشناسان قطبهای نه گانه سازمان اورژانس کشور در تبریزبرگزارشد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با حضور مسئولین تجهیزات پزشکی و کارشناسان قطبهای نه گانه سازمان اورژانس کشور در تبریز ، دوره توجیهی یک روزه راه اندازی مرکز تعمیر وآزمون عملکرد تجهیزات پزشکی در مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان آذربایجان شرقی اجراشد.
به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی استان آذربایجان شرقی،هدف از برگزاری این دوره ارائه دستورالعمل راه اندازی همچنین بحث و تبادل نظر در خصوص چگونگی نگهداری از تجهیزات پزشکی در اورژانس پیش بیمارستانی و نیز راهکارهای عملی انجام آزمون عملکرد و کالیبراسیون پیش بینی شده بود که با حضور فعال حاضرین انجام و نتایج خوبی حاصل شد.
گفتنی است این دوره امروز ششم تیرماه 97 بصورت تئوری و عملی ارائه گردید.
  • توسط علی احمد ی نیا
  • تایید شده اقای ادهم