تاریخ : يکشنبه 3 تير 1397

دعوت جهت شرکت دانشجویان و اساتید ایده پرداز در اولین رویداد چالشگاه «ایده بورد»

اولین رویداد «ایده بورد» idea board در سطح دانشگاه های علوم پزشکی کشور

با عنایت به برگزاری دومین سمپوزیوم سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در بیماری های گوارش، کبد و پانکراس در دانشگاه های علوم پزشکی تبریز ، اولین رویداد «ایده بورد» idea board در سطح دانشگاه های علوم پزشکی کشور ...

با عنایت به برگزاری دومین سمپوزیوم سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در بیماری های گوارش، کبد و پانکراس در دانشگاه های علوم پزشکی تبریز ، اولین رویداد «ایده بورد»  idea board در سطح دانشگاه های علوم پزشکی کشور در راستای حل مسائل حیطه بیماری های گوارش، کبد و پانکراس در اثنای این سمپوزیوم برگزار خواهد گردید.
 از اساتید، دانشجویان و نوآوران در راستای ایده پردازی جهت شرکت در این رویداد دعوت بعمل می آید
 وبسایت این رویداد chaleshgah.ir می باشد.

• توسط اقای ادهم
  • در 1397/04/02