تاریخ : چهارشنبه 30 خرداد 1397

اهدای یک دستگاه انکوباتورپرتابل و یک دستگاه الایزاریدر به بیمارستان امیر المومنین شهرستان چاراویماق

اهدای یک دستگاه انکوباتورپرتابل و یک دستگاه الایزاریدر توسط آقای حاج کریم مردانی آذر به بیمارستان امیر المومنین شهرستان چاراویماق جمعاً به ارزش 500.000.000 ریال
 با عنایت به بازدید خیّر بزرگوار  حاج کریم مردانی آذر از بیمارستان امیرالمومنین شهرستان چاراویماق در تاریخ آبان ماه 1396 و نیازسنجی از تجهیزات و دستگاههای مورد نیاز این بیمارستان و قول مساعد وی نسبت به تامین این تجهیزات و پیرو گزارش مسئول تجهیزات پزشکی بیمارستان، یک دستگاه انکوباتور پرتابل به ارزش ریالی 380000000 ریال و نیز یک دستگاه پلیت ریدر الایزا  تمام اتوماتیک مدل MR96-A   همراه با پرینتر حرارتی به ارزش ریالی 120000000 ریال نیز توسط ایشان به این بیمارستان اهدا گردید .
لازم به توضیح است که دستگاه انکوباتور پرتابل جهت استفاده درتسهیل اعزام نوزادان و الایزا درطیف وسیعی از آزمایشات تشخیصی قابل استفاده می باشند .

• توسط فهیمه رحیمی
  • تایید شده امیرسینا فقیهی