تاریخ : سه شنبه 22 خرداد 1397

ارزیابی عملکرد هسته های گزینش دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور

هسته گزینش دانشگاه حائز رتبه برتر کشوری شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، هسته گزینش دانشگاه حائز رتبه برتر کشوری شد. دکتر سید فاضل حسینی مدیر هسته گزینش دانشگاه گفت: بطور یقین این موفقیت، حاصل تلاش جمعی همکاران و اعضای محترم شورا بوده که در سهولت و صدور به موقع احکام همکاران محترم و نیز افزایش انگیزه کاری آنها اثر مثبتی خواهد داشت.
وی افزود: در تحقق اهداف دانشگاه در رسیدن به جایگاه برتر و شایسته، با تلاشهای مجدانه همکاران هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی تبریز و الطاف بیکران خداوند منان، هسته گزینش دانشگاه در پایان سال 96،  توانست به اهداف برنامه ریزی شده و اجرای برنامه های عملیاتی در مسیر تعالی سازمانی نائل آمده و با افزایش کمی و کیفی فرآیندها در ارزیابی مدیریت عملکرد هسته های گزینش دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، رتبه برتر را کسب نماید.

• توسط داود موسوی
  • در 1397/03/22