تاریخ : پنجشنبه 17 خرداد 1397

انفجار کپسول گاز در شهرک ارم

انفجار گاز ، دو دستگاه آمبولانس اورژانس تبریز را به محل حادثه کشاند

سخنگوی اورژانس استان آذربایجان شرقی گفت : خبر انفجار گاز ، دو دستگاه آمبولانس اورژانس تبریز را به شهرک ارم کشاند. پنج مصدوم تحت درمان قرار گرفته و به بیمارستان ...
شادی نیا سخنگوی اورژانس استان آذربایجان شرقی گفت : ساعت ۱۹:۳۰چهارشنبه ، خبر انفجار گاز ، دو دستگاه آمبولانس اورژانس تبریز را به شهرک ارم کشاند.

براساس اطلاعات اولیه در این حادثه سه کودک و پدرو مادر خانواده  دچار سوختگی درجه ۲ شدند که هر پنج مصدوم  سریعا تحت درمان قرار گرفته وبه بیمارستان انتقال یافتند.

طبق آخرین اطلاعات نشت گاز پیک نیک و انفجار ناشی از نشت گاز در  این منزل مسکونی علت حادثه اعلام شده است.
  • توسط علی احمد ی نیا
  • تایید شده اقای ادهم