تاریخ : دوشنبه 31 ارديبهشت 1397

تولد نوزاد داخل آمبولانس اورژانس دادلو

مادر و نوزاد متولد شده در آمبولانس، هر دو سالم ، جهت مراقبتهای لازم تحویل بیمارستان خاتم الانبیا میانه شدند

سخنگوی اورژانس استان آذربایجان شرقی گفت: صبح دومین روز ماه رمضان، مادر بارداری حین انتقال به بیمارستان دچار دردهای زایمانی شده و به پایگاه اورژانس دادلو میانه مراجعه میکنند
شادی نیا سخنگوی اورژانس استان آذربایجان شرقی گفت صبح امروز جمعه دومین روز ماه رمضان مادر بارداری حین انتقال به بیمارستان دچار دردهای زایمانی شده و به پایگاه اورژانس دادلو میانه مراجعه میکنند .
کارشناسان اورژانس با توجه شرائط مادر باردار ۴۰ساله اقدامات درمانی پیش بیمارستانی و تخصصی را انجام داده و پروسه زایمان داخل آمبولانس انجام یافت.

طبق گزارشات رسیده مادر و نوزاد پسر هر دو سالم جهت مراقبتهای لازم تحویل بیمارستان خاتم الانبیا میانه شدند.
  • توسط علی احمد ی نیا
  • تایید شده اقای ادهم