تاریخ : پنجشنبه 27 ارديبهشت 1397

مرکز بهداشت شهرستان تبریز

دکتر علی عبادی به سمت رئیس مرکز بهداشت شهرستان تبریز منصوب شد .

طی حکمی از سوی دکتر محمد حسین صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر علی عبادی به سمت رئیس مرکز بهداشت شهرستان تبریز منصوب شد .

آئین تکریم دکتر خسروشاهی و معارفه دکتر عبادی با حضور دکتر صومی رئیس دانشگاه در سالن اجتماعات مرکز بهداشت استان برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این مراسم دکتر خسروشاهی به ارائه گزارش عملکرد مرکز بهداشت شهرستان تبریز پرداخت و ضمن تشکر از مسئولین و همکاران با ارائه مطالب مبسوطی عملکرد چندین ساله مرکز بهداشت شهرستان تبریز را تشریح کرد .
در آئین تودیع ومعارفه روسای قبلی و جدید مرکز بهداشت شهرستان تبریز ضمن تحویل ابلاغ ریاست مرکز بهداشت شهرستان تبریز به دکتر علی عبادی با اهدای لوح سپاس و هدایایی از خدمات و تلاشهای چندین ساله ی دکتر خسروشاهی قدردانی شد .
شایان ذکر است این مراسم پنجشنبه 27 اردیبهشت 97  با حضور دکتر صومی رییس دانشگاه و اعضای هیات رئیسه دانشگاه و جمعی از مدیران و همکاران مرکز بهداشت شهرستان تبریز و معاونت درمان در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان تبریز برگزار شد .

آلبوم تصاویردکتر علی عبادی به سمت رئیس مرکز بهداشت شهرستان تبریز منصوب شد .

• توسط فاطمه دایی
  • تعداد بازدید 2020