تاریخ : يکشنبه 23 ارديبهشت 1397

مدیر نظات، اعتبار بخشی و صدور پروانه

دکتر حجت پور فتحی معاون درمان دانشگاه با صدور حکمی دکتر محمد رضا شیخ بستان آباد را به سمت مدیر نظارت، اعتبار بخشی و صدور پروانه معاونت درمان دانشگاه منصوب کرد .
در حکم دکتر شیخ بستان آباد آمده است ؛
جناب آقای دکتر محمدرضا شیخ بستان آباد
پزشک عمومی محترم شاغل در شبکه بهداشت و درمان مرند
با سلام و احترام
        با توجه به توانمندی و شایستگی هایی که از جنابعالی سراغ دارم به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی به عنوان" مدیر نظارت، اعتبار بخشی و صدور پروانه" منصوب می شوید. امید است با استعانت از درگاه ایزد متعال و لحاظ جوانب شرعی و قانونی در پیشبرد اهداف نظام سلامت سودمند واقع شوید. توفیق جنابعالی را از خداوند سبحان خواستارم.

آلبوم تصاویردکتر محمد رضا شیخ بستان آباد به سمت مدیر نظات، اعتبار بخشی و صدور پروانه معاونت درمان دانشگاه منصوب شد

• توسط فاطمه دایی
  • در 1397/02/23