تاریخ : چهارشنبه 19 ارديبهشت 1397

برگزاری جلسه‌ی گروه علوم و صنایع غذایی در مورد آزمون جامع دکترا با حضور اساتید میهمان

جلسه‌ی گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده‌ی تغذیه و علوم غذایی با حضور اساتید میهمان و معاون محترم آموزشی و تحصیلات تحمیلی در مورخه‌ی 97/02/16 در اتاق تحصیلات تکمیلی گروه علوم و صنایع غذایی برگزار شد.
جلسه‌ی گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده‌ی تغذیه و علوم غذایی با حضور اساتید میهمان جناب آقایان دکتر فرج‌زاده، دکتر قنبرزاده و دکتر آزادمرد به همراهی اعضای گروه و معاون محترم آموزشی و تحصیلات تحمیلی دکتر عباسعلیزاد در مورخه‌ی 97/02/16 در اتاق تحصیلات تکمیلی گروه علوم و صنایع غذایی برگزار شد.
در خصوص منابع درسی، نحوه و زمان آزمون جامع دکتری بحث و تبادل نظر انجام گرفت.

• توسط پروین جوادی
  • تایید شده پروین جوادی