تاریخ : پنجشنبه 13 ارديبهشت 1397

اورژانس ناجی پیرمرد 70 ساله اهری

با اقدامات درمانی تخصصی و احیا پیشرفته قلبی ریوی کارشناسان اورژانس پیرمرد ۷۰ساله که دچار آسپیراسون شده بود نجات یافت - - -

بنظر میرسد آموزش خانواده ها برای آگاهی از سبک تغذیه مناسب برای سنین بالا و نیز آمادگی اولیه برای امداد رسانی توسط افراد خانواده در مواجهه با چنین اتفاقاتی از مواردی است که نیاز به فرهنگ سازی و آموزش همگانی از طریق رسانه های جمعی را می طلبد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، رئیس مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی استان آذربایجان شرقی گفت :

ساعت ۱۱صبح گزارشی از نیاز به امداد  فوری برای  پیر مردی که آسپیراسیون ناشی از  غذا  داشت،  به اورژانس ۱۱۵شهرستان اهر  اطلاع  داده شد و سریعا همکاران اورژانس روانه محل گردید.ند

دکتر فرزاد رحمانی افزود ؛ با اقدامات درمانی تخصصی و احیا پیشرفته قلبی ریوی کارشناسان اورژانس پیرمرد ۷۰ساله که دچار آسپیراسون شده بود نجات یافت و به بخش مراقبتهای ویژه ICUمنتقل و تحت درمان قرار گرفت.

بنظر میرسد آموزش خانواده ها برای آگاهی از سبک  تغذیه مناسب برای سنین  بالا  و نیز آمادگی اولیه برای  امداد رسانی توسط افراد خانواده در مواجهه با چنین اتفاقاتی از مواردی است که نیاز به فرهنگ سازی و  آموزش همگانی از طریق رسانه های جمعی را می طلبد..
  • توسط علی احمد ی نیا
  • تایید شده اقای ادهم