تاریخ : چهارشنبه 22 فروردين 1397

راه اندازی واحد میلینگ دانشکده دندانپزشکی تبریز

...
دندانپزشکی دیجیتالی (Digital Dentistry) کاربرد وسیعی در درمانهای زیبایی ، ایمپلنت و ساخت پروتزهای دندانی دارد. طراحی و آماده سازی روکش با دستگاه CAD-CAM علاوه بر افزایش دقت و کیفیت باعث تسریع مراحل ساخت رستوریشن های دندانی می گردد.

با توجه به پیشرفت روز افزون دندانپزشکی دیجیتالی و لزوم آشنایی دانشجویان و دستیاران تخصصی با فن آوری  CAD-CAM  واحد میلینگ دانشکده ، راه اندازی گردید و دوره آموزشی آشنایی با نرم افزار EXO-CAD در آمفی تئاتر دانشکده با حضور اساتید و دستیاران تخصصی برگزار شد.
معاون آموزشی دانشکده دکتر رامین نگاهداری و مدیرگروه پروتزهای دندانی دکتر طاهره غفاری این فناوری را در ارتقای آموزشی و پژوهشی دانشجویان و دستیاران تخصصی ، بسیار مهم توصیف نمودند.

• تایید شده پروین جوادی
  • در 1397/01/22