تاریخ : شنبه 19 اسفند 1396

آخرین استانداردهای جهانی دیالیز در بخش دیالیز مرکز امام رضا(ع) رعایت می شود

معاون اجتماعی وزیر بهداشت که به منظور شرکت مراسم مجمع استانی سلامت به تبریز آمده بود از بخش دیالیز و پیوند مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) تبریز بازدید کرد.
معاون اجتماعی وزیر بهداشت که به منظور شرکت مراسم مجمع استانی سلامت به تبریز آمده بود از بخش دیالیز و بخش پیوند مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) تبریز بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع)، دکتر سید محمد هادی ایازی ضمن تقدیر از مدیریت و کارکنان مرکز آموزشی درمانی  امام رضا (ع) گفت: با توجه به آشنایی که بنده از تجهیزات و علوم  روز دنیا  در بحث دیالیز و تجهیزات بخش آی سی یو دارم به جرات می توانم بگویم تمام استانداردهای روز دنیا در بخش دیالیز این مرکز رعایت شده و حتی در مواردی بالاتر از استانداردهای جهانی می باشد.
وی افزود: پیشرفتهایی که در دهه اخیر در عرصه پزشکی وتجهیزات  پزشکی در دنیا روی داده موجب تحولی شگرف در عرصه طب شده و کشور ما نیز از این قافله عقب نمانده و افتخار می کنیم که شهر تبریز یکی از اولین ها هم در عرصه طب و هم در عرصه تجهیزات پزشکی پیشرو این امر است.
خاطر نشان می شود دکتر ایازی از بخشهای آی سی یو و پیوند و همچنین دیالیز بیمارستان امام (ع) بازدید و از نزدیک جویای حال بیماران بستری در این بخشها شد.

• توسط خسرو آقاپور مرکز آموزشی و درمانی امام رضا
  • تایید شده فاطمه دایی