تاریخ : شنبه 19 اسفند 1396

هشدار به احتمال مسمومیت با مونوکسیدکربن به علت تندباد در استان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،رئیس مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی استان آذربایجان شرقی با اشاره به وقوع تند باد در استان و احتمال جابجایی دودکش های خانگی، به افزایش احتمال مسمومیت با مونوکسیدکربن هشدار داد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، رئیس مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی استان آذربایجان شرقی  با اشاره به وقوع تند باد در استان و احتمال جابجایی دودکش های خانگی، به افزایش احتمال مسمومیت با مونوکسیدکربن
هشدار داد.

فرزاد رحمانی در گفت‌وگو با خبرگزاری صدا و سیما از شهروندان خواست حتما از باز بودن مسیر دودکش منزل خود اطمینان حاصل کنند.

به گفته رحمانی در 11 ماهه امسال مرگ 33 نفر از هم استانی ها به دلیل مسمومیت با مونوکسیدکربن ثبت شده  که 12 مورد از آن در تبریز وقوع پیوسته است.

وی با تاکید بر اینکه شهروندان درصورت نداشتن کار ضروری از منزل خود خارج نشوند از عموم مردم خواست از حضور در اماکن مرتفع مانند پل های هوایی یا روگذر ها و پیاده راه های خطرناک جدا پرهیز كنند.

وی ادامه داد: درصورت شدت گرفتن تند باد از نوار چسب پهن به صورت ضربدری روی پنجره های منزل استفاده شود.

رحمانی با بیان اینکه درصورت توام شدن رانندگی با شروع تند باد حتما خودرو در سمت راست خیابان یا جاده متوقف شود گفت: اتومبیل در مکانی امن و  به دور از کابل های تلفن و برق و همچنین درختان ضعیف و خشکیده نگه داشته شود.
  • توسط علی احمد ی نیا
  • تایید شده اقای ادهم