تاریخ : يکشنبه 20 اسفند 1396

برگزاری چهارمین دوره آموزش مدیران بیمارستانهای دولتی منطقه دو

دوره مدیریت زنجیره تامین و خدمات پشتیبانی

چهارمین دوره آموزشی مدیران بیمارستان ها تحت عنوان "مدیریت زنجیره تامین و خدمات پشتیبانی " شروع بکار نمود.

چهارمین دوره آموزشی مدیران بیمارستانهای دولتی کشور با محوریت "مدیریت زنجیره تامین و خدمات پشتیبانی" به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مرکز ملی آموزش مدیریت سلامت شروع بکار نمود. این دوره چهارمین دوره از 7 دوره آموزش مدیران بیمارستانها است که برای دوره دوم برگزار می گردد. اساتید محترم این دوره آقایان دکتر جلال غفارزاده، دکتر محمدرضا دهقانی، دکتر محمدزکریا کیایی و دکتر سعیدرضا اعظمی بوده و فراگیران دوره، مدیران محترم بیمارستانهای دولتی دانشگاه های علوم پزشکی تبریز، ارومیه، اردبیل و دانشکده علوم پزشکی مراغه می باشند.
دوره مدیریت زنجیره تامین و خدمات پشتیبانی تا روز سه شنبه 1396/12/22 ادامه خواهد داشت.

• توسط بهارک عباسی
  • تایید شده علی همراهی