تاریخ آخرین بروزرسانی : دوشنبه بیست و هشتم خرداد 1397 ساعت 14:58
تاریخ : دوشنبه 14 اسفند 1396

‍ فاز دوم طرح اورژانس یار در شهرستان اسکو کلید خورد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی استان آذربایجان شرقی گفت در فاز اول طرح اورژانس یارحدود شانزده هزار دانش آموز پایه نهم و مربیان تربیت بدنی و پرورشی  دوره آموزشی  های احیا قلبی ریوی پایه و خفگی و تصادفات را  بصورت علمی و عملی را آموزش دیدند .

دکتر فرزاد رحمانی افزود :دوره اول طی چهل وپنج روز کاری در سطح مدارس تبریز و با مربیگری متخصصین طب اورژانس و کارشناسان فوریت پزشکی به اتمام رسید.

وی ابراز داشت: طی برنامه ریزی انجام شده به تدریج این طرح موفق که مورد استقبال دانش آموزان نیز قرار گرفته در سطح استان تسری پیدا خواهد کرد.

دکتر رحمانی اظهار داشت: در اکثر کشورها first  responderهمان امدادگر اولیه شامل پلیس آتش نشانی و افراد دوره دیده را شامل میشود درمواقع ضروری تا رسیدن نیروهای اورژانس اقدامات نجات بخش برای بیماران ومصدومانی که زندگی شان درخطر است انجام می دهند.

• در دوشنبه 14 اسفند 1396
  • ساعت 08