تاریخ : چهارشنبه 9 اسفند 1396

بهره برداری 89 پروژه عمرانی

در دانشگاه علوم پزشکی تبریز

بهره برداری 89 پروژه عمرانی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز

89 پروژه عمرانی با متراژ 85 هزار و 860 متر مربع امسال در دانشگاه علوم پزشکی تبریز به بهره برداری رسیده است.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت : از این تعداد 67 پروژه در حوزه بهداشت، 18 پروژه در حوزه درمان و 4 پروژه در حوزه های ستادی و آموزشی می باشد.
دکتر فتح الهی افزود : برای بهره برداری این 89 پروژه یک هزار ششصدو هفتادو یک ونیم میلیارد ریال اعتبار هزینه صرف شده است.
وی ادامه داد : ساختمان جدید دانشکده داروسازی ، مسیر دسترسی جدید دانشگاه و مجتمع  رفاهی فرهنگی دانشجویی همچنین ؛ بخش دیالیز مرند ، اورژانس اهر ، بخش پیوند امام رضا (ع) و مرکز غربالگری سرطان مرند از جمله پروژه های مهم بوده است .
گفتنی است : دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ارزیابی امسال کارگروه نظارت شورای فنی استان موفق به کسب لوح سپاس در برخی از پروژه ها حائز شرایط اجرایی با کیفیت عالی شده است .

• توسط مریم صفری
  • تایید شده علی همراهی