تاریخ آخرین بروزرسانی : پنجشنبه سی و یکم خرداد 1397 ساعت 18:52
تاریخ : شنبه 28 بهمن 1396

افتتاحی دیگر از یک پروژ خیر ساز سلامت در آذربایجان شرقی

خانه بهداشت روستای جانقور از توابع شهرستان هریس باحضور دکتر طاهر اقدم قائم مقام  ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز دواتگر رئیس اداره خیرین  و موسسات خیریه  سلامت معاونت اجتماعی مهندس تقویمی فرماندارو دکتر مهامین ریاست شبکه بهداشت ودرمان وجمعی از مسئولین ادرات شهرستان هریس .حجت الاسلام غفاری امام جمعه شهربخشایش .بخشدار خواجه واهالی روستای جانقور افتتاح وبه بهره برداری رسید.
دکتر طاهر اقدم در آیین افتتاح خانه بهداشت روستای جانقور گفت : مشارکت خیرین در حوزه سلامت باقیات صالحات است و در حل مشکلات سلامت مردم منطقه بسیار راه گشاست . ایشان در ادامه گفت : معاونت اجتماعی دانشگاه آماده همکاری با افراد خیر منطقه است و خواستار برگزار ی همایشی با حضور خیرین شهرستان هریس که در تهران و دیگر شهرهای کشور زندگی می کنند شد .
گفتنی است : زمین این خانه بهداشت توسط خیر محترم خانواده قلی پور اهداء شده حاج آقا فرودینی احداث ساختمان خانه بهداشت را تقبل کرده اند . خداوند به تمامی خیرین حوزه سلامت اجر عنایت فرماید .

• در شنبه 28 بهمن 1396
  • ساعت 19