تاریخ : سه شنبه 17 بهمن 1396

بازدید دکتر رئیسی معاون بهداشت وزیر از معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز

دکتر رئیسی معاون بهداشت وزیر از معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز بازدید کرد .
دکتر رئیسی معاون بهداشت وزیر به همراه دکتر شریعتی قائم معاونت بهداشت وزارت و رئیس مرکز مدیریت شبکه با حضور در مرکز بهداشت استان آذربایجانشرقی در جریان اقدامات انجام یافته در طول طرح تحول سلامت قرار گرفت .
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان، در ادامه سفره دو روزه معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان به تبریز از مرکز پایش سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز و مجتمع سلامت چشم انداز(مرکز سلامت یوسف آباد) و مرکز جامع سلامت هروی(زیر 20 هزار نفر) نیز بازدید بعمل آمد .

• تایید شده فاطمه دایی
  • در 1396/11/17