تاریخ آخرین بروزرسانی : پنجشنبه سوم خرداد 1397 ساعت 07:32
تاریخ : پنجشنبه 5 بهمن 1396

همایش گرامیداشت روز پرستار، با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی، نماینده مقام معظم رهبری، روسا و کارکنان مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) برگزار شد .

همایش گرامیداشت روز پرستار در محل آمفی تئاتر دانشکده داروسازی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی و نماینده مقام معظم رهبری در انشگاه علوم پزشکی و روسا و کارکنان و کادر درمانی مرکز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) تبریز، دکتر محمدحسین صومی رئیس دانشکاه علوم پزشکی تبریز در همایش گرامیداشت روز پرستار ضمن تقدیر از پرستاران گفت : همانطور که سربازان وطن در مرزها و دفاع از تمامیت ارضی این آب و خاک جانفشانی و ایثار می کنند  پرستاران نیز در راه خدمت به بیماران برای درمان و سلامتی آنها در تمام ساعات از شبانه روز  ایثار و از خودگذشتگی می کنند، تلاشها و زحمات پرستاران را ارج نهاده و قدردان ایثار و فداکاریهای این عزیزان می باشیم
دکتر صومی ادامه داد : به دلیل وجود برخی مشکلات آنطور که باید و شاید نتوانسته ایم  قدردان عزیزان پرستار باشیم اما بنده قول مساعد می دهم که به محض وصول مطالبات نسبت به پرداخت معوقات این عزیزان در اسرع وقت اقدام نمایم .
دکتر اسمعیل فرجی رئیس مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) در این همایش گفت : با  وجود مشکلات و سختی های زیادی که حرفه پرستاری دارد و پرستاران نیز با عشق و علاقه به این حرفه وارد شده اند از این رو شب بیداریهایی که این عزیزان متحمل می شوند و با تمام وجود  مشغول خدمت هستند نمونه بارز ایثار و فداکاری می باشد.
وی ادامه داد: در یک سال اخیر بالغ بر 400 هزار بیمار در این مرکز خدمات درمانی دریافت کرده اند و این مرهون مجاهدتهای کادر خدوم پرستاری می باشد .
گفتنی است در پایان این مراسم با اهداء لوح تقدیر از تعدادی از پرستاران نمونه و بسیجیان پرستار نمونه این مرکز قدرانی بعمل آمد .

• در پنجشنبه 5 بهمن 1396
  • ساعت 13