تاریخ : سه شنبه 3 بهمن 1396

در مرکز بهداشت استان برگزار شد

کارگاه آموزشی ایمنی آب شرب تبریز ( water safety plan ) در مرکز بهداشت استان برگزار شد .
کارگاه ایمنی آب شرب تبریز با هدف ارتقای سطح بهداشت و ایمنی آب اشامیدنی تبریز با شرکت نمایندگان شرکت آب و فاضلاب شهری و روستایی شهرستانهای تبریز، هشترود، مراغه، اهر و آذرشهر و کارشناسان مسئول بهداشت محیط شبکه های بهداشت و درمان شهرستانهای مذکور در سالن اجتماعات مرکز بهداشت استان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مهندس بهروز آهنگری رئیس گروه کارشناسان مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت استان ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین در خصوص قرار گرفتن حوضه آبریز تبریز در محدوده جغرافیایی شهرستانهای فوق، لزوم اهمیت دادن به سلامت و ایمنی آب شرب تبریز را خواستار شدند.
مهندس آرمانفر نماینده شرکت آب و فاضلاب استان نیز ضمن تبیین اهداف کارگاه، دورنمای طرح ایمنی آب شرب تبریز را ترسیم نموده و اقدامات حفاظتی انجام یافته در برنامه wsp  ( ایمنی آب شرب تبریز ) و  پیشرفت های صورت گرفته در زمینه های مطالعاتی برنامه را بیان داشتند.
  • تایید شده فاطمه دایی
  • در 1396/11/03