English فارسی
logo

تاریخ : يکشنبه 10 دي 1396

دفتر توسعه فناوری سلامت با همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دفتر ایده بازار این دانشگاه برگزار می نماید.

اولین رویداد فستیوال ایده بازار فناوری سلامت

دفتر توسعه فناوری سلامت با همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دفتر ایده بازار این دانشگاه در نظر دارد اقدام به برگزاری اولین رویداد فستیوال ایده بازار فناوری سلامت در تاریخ 24 و 25 بهمن ماه 96 در حوزه های رباتیک، دارو و فناوری اطلاعات نماید.
علاقمندان جهت شرکت در این رویداد و اطلاع از فرآیند ارسال ایده ها می توانند به آدرسhttp://www.health.ideasbazaar.ir/  مراجعه نمایند.
براساس فرآیند اجرایی برنامه ریزی شده، پس از دریافت و جمع آوری ایده ها و  سطح فناوری های مشخص شده این طرح، توسط کمیته داوری بررسی و برگزیدگان وارد دوره آموزشی یک ماهه می شوند و پس از اتمام موفقیت آمیز آن برای ارائه در روز رویداد آماده خواهند شد. در نظر است تا در روز برگزاری رویداد طرح های برتر در جمع مدیران و مسئولان مرتبط و نیز صندوق ها و نهاد های سرمایه گذاری ارائه و مورد تشویق قرار گیرند.
نامه رئیس محترم توسعه فناوری سلامت

• در يکشنبه 10 دي 1396