تاریخ : دوشنبه 20 آذر 1396
در این نشست تخصصی که به همت دبیر خانه کلان منطقه 2 ترتیب یافته است  جناب آقای دکترمیرزازاده ریاست محترم مرکز مطالعات و آموزش پزشکی وزارت بهداشت ودرمان آموزش پزشکی در خصوص سیاستهای محوری معاونت آموزشی وزارت مبنی بر تعامل سازنده با مراکز EDC کشور واستفاده از پتانسیل کلان مناطق آمایشی تاکید نموده و برگزاری این نشست ها را حرکت به سوی رشد و بالندگی آموزش پزشکی بیان داشتند.
همچنین دکتر تقی زادیه معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ضمن خیر مقدم به تمام مدیران محترم حاضر در جلسه ، از هم افزائی وتعامل واستفاده پتانسیل های دانشگاههای عضو کلان منطقه 2 اظهار امیدواری نموده و تاکید داشتند .می توان با استفاده از تجربیات همدیگر در مسیر بسته های تحول و نوآوری در پیشبرد اهداف عالیه آموزش پزشکی و نظام سلامت قدمهای استوار بلند تری برداشت. گفتنی است در این همایش مدیران EDC دانشگاههای علوم پزشکی تبریز -اردبیل- ارومیه-خوی -مراغه-سراب و خلخال حضور داشتند.
  • تایید شده پروین جوادی
  • در 1396/09/20