English فارسی
logo

تاریخ : شنبه 11 آذر 1396

انا لله و انا الیه راجعون

با نهایت تالم و تاسف بسیار به اطلاع همشهریان و هموطنان عزیز می رساند که دهقان فداکار اسطوره به یاد ماندنی کشور که به علت عارضه شدید ریوی در ICU مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) بستری بود ساعت 20 روز شنبه 11 آذر دعوت حق را لبیک گفت و دار فانی را وداع کرد .
ضمن عرض تسلیت به خانواده داغ دار آن قهرمان و ملت شهید پرور کشورمان استدعا داریم جهت رفاه حال بیماران بستری در این مرکز از تجمع در بیمارستان خوداری فرمایند .
متعاقبا مراسم تشییع و تدفین آن مرحوم از طریق رسانه ها و کانالهای خبری به اطلاع عزیزان خواهد رسید . از خداوند منان برای آن مرحوم مغفرت و برای بازماندگان و ملت عزیز کشور صبر جزیل مسئلت داریم
  • در شنبه 11 آذر 1396
  • ساعت 21