تاریخ : پنجشنبه 25 آبان 1396

بازدید ازخانه های بهداشت آق گنبد ، گمیچی وخورخور

دکترهاشمی اقدم، سرپرست شبکه جامع وهمگانی سلامت شهرستان اسکو ودکتردهزاد ازخانه های بهداشت آق گنبد ، گمیچی وخورخور بازدید به عمل آوردند .

به گزارش روابط عمومی شبکه جامع وهمگانی سلامت شهرستان اسکو ، دکترهاشمی ، سرپرست شبکه جامع وهمگانی سلامت شهرستان اسکو ودکتردهزاد از خانه های بهداشت آق گنبد ، گمیچی وخورخور بازدید به عمل آوردند . دراین بازدید دکترهاشمی اقدم ، ازنحوه ی ثبت خدمات ویزیت پایه الکترونیکی ، سامانه یکپارچه بهداشت (سیب) ، غربالگری سلامت روان ودیگر خدمات ارائه شده درخانه های بهداشت پایشی به عمل آورده وازنحوه روند بازسازی درخانه بهداشت خورخور بازدید به عمل آورد .

• توسط مرتضی مرامی
  • تایید شده امیرسینا فقیهی