تاریخ : دوشنبه 22 آبان 1396

دکتر محبوب نعمتی دبیر زون صنایع دارویی، غذایی، آرایشی و بهداشتی: امسال بیش از 70 طرح در حوزه غذا، دارو، آرایشی و بهداشتی در این نمایشگاه معرفی شد که نسبت به سال گذشته رشد سه برابری داشت.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نمایشگاه و جشنواره در حال برگزاری نوآوری و فناوری ربع رشیدی در سالن های نمایشگاه بین المللی تبریز معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز حضور فعال داشت. دکتر محبوب نعمتی دبیر زون غذا، دارو، آرایشی و بهداشتی در خصوص برگزاری این جشنواره گفت: نمایشگاه و جشنواره ربع رشیدی  با حضور مدیران، متخصصین و تجار داخلی و خارجی توسط استانداری با هدف توسعه و تجاری سازی ایده ها و نوآوری های متخصصین، دانشجویان و صاحبان اندیشه برگزار می شود.
دکتر نعمتی افزود: امسال با برنامه ریزی قبلی و اطلاع رسانی کافی توانسته ایم در عرصه غذا و دارو طرح های زیادی را برای ارائه در نمایشگاه توسعه و تجاری سازی جمع آوری و معرفی نماییم  که بیش از 70 طرح در این نمایشگاه شرکت کرده و به علت کمبود فضای فیزیکی از قبول طرح های ارائه شده بیش از این معذور شدیم که نسبت به سال گذشته رشد بیش از سه برابری داشته ایم.
دکتر نعمتی ادامه داد: در روز اول نمایشگاه مقامات و مسئولین کشوری و استانی از زون غذا و دارو بازدید کرده و یکی از طرح های این قسمت را رونمایی و معرفی کردند.
قابل ذکر است در غرفه ستادی زون غذا و دارو استند ها و بنرهایی از برچسب اصالت و سلامت کالا، نشانگر رنگی تغذیه و نشان ایمنی و سلامت نصب شده و انواع پمفلت و بروشورهای مرتبط توزیع می گردد. نمایشگاه تا روز چهارشنه 24 آبان ماه ادامه خواهد داشت.

آلبوم تصاویردانشگاه علوم پزشکی تبریز از پیشتازان ارائه طرح های تخصصی درنمایشگاه و جشنواره نوآوری و فناوری ربع رشیدی

• توسط آمنه سلیمی
  • در 1396/08/22