تاریخ : دوشنبه 1 آبان 1396

بازدید اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی از پروژه های عمرانی مرکز امام رضا (ع)

اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی از پروژه های عمرانی بیمارستان امام رضا(ع) بازدید کردند
اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی از پروژه های عمرانی مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) بازدید کردند
به گزارش روابط عمومی مرکز امام رضا(ع) در این بازدید دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گزارش جامعی در خصوص پروژه های مذکور ارائه نمود . همچنین از بخشهای دیالیز ، ICU 5 ، بخش پیوند و اتاق عمل پیوند ساختمان دیالیز که با مشارکت خیرین محترم و دانشگاه علوم پزشکی آماده و به بهره برداری رسیده است، بازدید کردند.
در ادامه  پروژه توسعه اورژانس و بخش اورژانس مرکز نیز مورد بازدید قرارگرفت و از نحوه ارائه خدامات به بیماران اورژانس مطلع شدند .

• توسط خسرو آقاپور مرکز آموزشی و درمانی امام رضا
  • تایید شده فاطمه دایی