rahbari
تاریخ : پنجشنبه 27 مهر 1396

برگزاری اولین جشنواره انتخاب بانوان نوآور وفناور همزمان با پنجمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خبر داد: اولین نمایشگاه و جشنواره بانوان فناور استان آذربایجان شرقی برگزار می‌شود

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خبر داد:

اولین نمایشگاه و جشنواره بانوان فناور استان آذربایجان شرقی برگزار می‌شود

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی از برگزاری اولین نمایشگاه و جشنواره بانوان فناور استان همزمان با پنجمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی خبر داد.

اولین نمایشگاه و جشنواره بانوان فناور استان آذربایجان شرقی برگزار می‌شود

به گزارش ائل به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استاناری آذربایجان شرقی ، پروین اشراقی هدف از برگزاری این جشنواره را شناسایی بانوان فناور استان و معرفی آنها به واحدهای صنعتی، فروش محصولات و خدمات دانش‌بنیان و معرفی ایده های فناورانه بانوان ذکر کرد.

وی همچنین از کلیه بانوان فرهیخته، فناور، صاحب ایده، نوآور و نیز شرکت‌ها و موسسات تولیدکننده کالاها و خدمات دانش‌بنیان استان دعوت کرد تا در این جشنواره شرکت کنند.

به گفته اشراقی، اولین نمایشگاه و جشنواره بانوان فناور استان از ۲۰ تا ۲۴ آبان سال جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تبریز برپا خواهد شد.

• توسط فاطمه ذابح جمشیدی
  • تایید شده رضا محمدی نسب