برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
Aa

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز Tabriz University of Medical Sciences

rahbari
فهرست اصلی
تاریخ : پنجشنبه 27 مهر 1396
کد 5391

نشست صمیمی معاون غذا ودارو با اصحاب رسانه در روز جهانی غذا

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریزگفت: معاونت غذا و دارو با واحدهای تولیدی برای کاهش اسید چرب ترانس مواد غذایی وارد مذاکرده شده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریزگفت: معاونت غذا و دارو با واحدهای تولیدی برای کاهش اسید چرب ترانس مواد غذایی وارد مذاکرده شده است.
  به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پرشکی تبریز ، محبوب نعمتی معاون غذا ودارو در نشست تخصصی با اصحاب رسانه به مناسبت روز جهانی غذا، با بیان اینکه 16 اکتبر در راستای تامین غذا و امنیت غذایی، روز جهانی غذا نام گذاری شده است، اظهار کرد: با مهاجرت روستاییان به شهرها، امنیت غذایی با خطر مواجه شده و ما باید با توسعه‌ی امکانات زندگی روستاییان، میزان مهاجرت را  کاهش دهیم.
  معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به اینکه اولین عامل مرگ و میر ایرانیان بیماری‌های قلبی و عروقی است، تاکید کرد: مهم‌ترین فاکتور برای جلوگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی، تغییر تغذیه مردم است که وزارت بهداشت نیز به دنیال ایجاد تغییر در تغذیه‌ی مردم است.
  وی با بیان اینکه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی، وظیفه‌ی  نظارت بر سلامت غذا و دارو را بر عهده دارد، افزود: معاونت غذا و دارو دارای چهار بخش مدیریتی است که شامل معاونت نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی، نظارت بر دارو و مواد مخدر، آزمایشگاه‌های کنترل مواد غذایی و نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی است.
  نعمتی با اشاره به اینکه در آذربایجان شرقی حدود یک هزارو 200 مرکز عرضه‌ی مواد آرایشی و بهداشتی مستقر است، یادآور شد: حدود یک هزار واحد خوراکی، 100 واحد سردخانه ، 600 داروخانه، 50 شرکت پخش دارو و چهار کارخانه‌ی تولید دارو در استان تحت نظارت مدیریت خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو قرار گرفته است.
 وی افزود: طی سال 95 معاونت دارو و غذای دانشگاه علوم پزشکی، حدود یک هزارو 331 پروانه‌ی فعالیت به واحدهای تولیدی صادر کرده که این تعداد در شش ماهه نخست سال جاری به 611 پروانه رسیده است.
  معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به اجرایی شدن طرح برچسب سلامت روی کالاها، افزود:  بالای 95 درصد محصولات استان، دارای برچسب "نشانگر رنگی" بوده است و این برچسب روی کالاها نشان دهنده‌ی وضعیت مواد غذایی از نظر میزان قند، نمک، اسیدهای چرب ترانس و چربی است.
  وی افزود: فعالیت‌های معاونت غذا و دارو در راستای کاهش مراجعات حضوری، تکریم ارباب رجوع و افزایش سرعت کار الکترونیکی شده است و واحدهای صنعتی می‌توانند با مراجعه به سامانه  "ttac " جهت تسهیل واردات محصولات خود از گمرک اقدام کنند.
   نعمتی با بیان اینکه سال جاری مصادف با روز جهانی غذا، 19 محصول 12 واحد تولیدی استان تندیس ایمنی و سلامت دریافت کرده‌اند، افزود: آذربایجان شرقی جزو سه استان برتر از نظر تولید ایمنی محصول بوده و رتبه‌ی اول کشوری را در دریافت تعداد نشان ایمنی محصولات کسب کرده است.  
 وی با بیان اینکه طی شش ماهه نخست سال جاری طبق آزمایشات تخصص معاونت دارو و غذا، حدود 168 نوع سم در محصولات خام کشاورزی شناسایی شده است، افزود: امیدوارم این تعداد تا پایان سال 96 به 200 سم افزایش یابد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه حدود 595 داروخانه‌ی استان تحت نظارت مدیریت داروها و قاچاق کالا قرار گرفته است، افزود: حدود 56 شرکت پخش سراسری دارو در استان دارای شعبه است.
 وی با اشاره به اجرایی شدن برچسب اصالت و سلامت کالا، گفت: برچسب اصالت و سلامت کالا با آیتم های شماره تجاری فرآورده، شناسه رهگیری، سری ساخت محصول و تاریخ انقضاء طراحی شده است که شهروندان می‌توانند جهت آگاهی از مشخصات محصول، اطلاعات را به شماره ی 20008822 پیامک کنند.
    نعمتی افزود: معاونت غذا و دارو با همکاری گمرکات رسمی کشور در راستای پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا، کیفیت کالاها را حین ورود به کشور کنترل و نظارت می‌کند.
  وی با بیان اینکه طی شش ماهه نخست سال جاری حدود 359 مورد کالا در استان توقیف شده است، گفت: طی شش ماهه نخست سال جاری، در آذربایجان شرقی حدود 114 مورد کالا و 193 هزارو 731 کیلوگرم مواد غذایی فاسد معدوم‌سازی شده است.
  معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز افزود: طی شش ماه نخست سال جاری 281 شکایت در خصوص داروخانه‌های استان ثبت شده است که 203 مورد آن با پیگیری معاونت غذا و دارو قابل حل بوده است.
گفتنی است شعار  «تغییر اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت» از سوی وزارت بهداشت برای روز جهانی تغذیه انتخاب شده است.
در آخر دکتر نعمتی معاون به همراه دکتر آقاجانی مدیر امور دارویی معاونت غذا ودارو به تمامی سوالات مطرح شده از سوی خبرنگاران جواب های لازم را ارائه کرده وآنان را در مورد صحت وسقم خبرهای انتشار یافته در فضاهای مجازی در خصوص غذا ودارو به تماس تلفنی یا مراجعه حضوری و همکاری همه جانبه با این معاونت دعوت کرد.
 
آلبوم تصاویرنشست صمیمی معاون غذا ودارو با اصحاب رسانه در روز جهانی غذا

10
10
9
9
8
8
7
7
6
6
5
5
4
4
3
3
2
2
1
1
  • نوشته شده
  • توسط آمنه سلیمی
  • تعداد بازدید 381
  • تایید شده
  • در 1396/07/27
  • ساعت 8:14