برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
Aa

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز Tabriz University of Medical Sciences

rahbari
فهرست اصلی
تاریخ : سه شنبه 25 مهر 1396
کد 5377

برگزاری مراسم صبحانه سالم بمناسبت روز جهانی غذا در دبیرستان تربیت تبریز

مدیر اداره نظارت برغذا و آشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکید کرد: فرهنگ مصرف غذاهای دریایی در کشور ما پایین است.
مدیر اداره نظارت برغذاوآشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکید کرد: فرهنگ مصرف غذاهای دریایی در کشور ما پایین است.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو ، یوسف رمضانی مدیر اداره نظارت بر غذا وآشامیدنی در برنامهی صبحانهی سالم روز جهانی غذا در دبیرستان تربیت تبریز اظهار کرد: روز جهانی غذا 72 سال قبل توسط نظامی بینالمللی و در 40 کشور ایجاد شد و طبق گزارشات سازمان جهانی غذا (فائو) آمار مرگ و میر ناشی از گرسنگی در جهان بسیار بالا است.
وی با اشاره به این که مصرف هر گونه مواد غذایی باید در حد متعادل باشد، افزود: زیادهروی در مصرف هر یک از مواد غذایی اعم از چربی، نمک و شکر خسارات جبران ناپذیری را با سلامتی وارد میکند.
وی بیان کرد: مصرف نمک در کشور ما بسیار بالا است و عمده هدف استفاده از نمک در غذاها، جذب ید است. از این رو بهتر است حتما از نمکهای یددار استفاده شود و در برخی موارد نیز دیده شده است که برخی نمک دریا را جایگزین نمک یددار میکنند. اما نمک دریا به دلیل داشتن فلزات سنگین، گچ ، رطوبت و خاک نمیتواند جایگزین مناسبی برای نمک خوراکی باشد.
رمضانی گفت: افزایش فشار خون ، نارساییهای قلبی و ادم از جمله عوارض مصرف بیش از حد نمک میباشند و اگر نمک یددار نباشد، کلسیم را از بین برده و سبب کوتاهی قد در کودکان میشود. پیری زودرس پوست، کاهش تمایل برای فعالیت، ضعف بینایی و مشکلات کلیوی و نارساییهای قلبی و عروقی نیز از معایب مصرف بیش از حد شکر به شمار می‌روند و همچنین مصرف چربیهای هیدروژنه با اسید چرب ترانس بسیار بالا است.
وی با اشاره به نشانگر تغذیهای بر روی محصولات خوراکی افزود: این نشانگرها آگاهی عمومی را از اطلاعات تغذیهای یک محصول بالا میبرند و نشانگر تغذیهای میزان کالری موجود در هر سهم از محصول و اطلاعات مرتبط با میزان نمک، قند، چربی کل و اسید چرب ترانس با توجه به میزان و محدودهی تغذیهای آنها را با رنگهای قرمز (زیاد)، نارنجی (متوسط) و سبز (اندک) نشان میدهد.
همچنین از طرف دکتر رمضانی سوالاتی در خصوص رنگ های نشانگر تغذیه ای مطرح و جوایزی به دانش آموزان اهدا شد.
«رسول صادقی»، معاون تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی نیز در این همایش اظهار کرد: هفتهای 150 دقیقه ورزش، تغذیهی مناسب در جلوگیری از استرس و اضطراب نقش موثری دارند. طبق آمارها بیش از 25 درصد دانش آموزان ایرانی اضافه وزن دارند و این مشکل باید طبق شاخص تودهی بدنی اصلاح شود.
آلبوم تصاویربرگزاری مراسم صبحانه سالم بمناسبت روز جهانی غذا در دبیرستان تربیت تبریز

11
11
10
10
9
9
8
8
7
7
6
6
5
5
4
4
3
3
2
2
1
1
  • نوشته شده
  • توسط آمنه سلیمی
  • تعداد بازدید 586
  • تایید شده
  • در 1396/07/25
  • ساعت 11:26