rahbari
تاریخ : دوشنبه 17 مهر 1396

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

اولین دانشگاه جهان اسلام در تبریز تاسیس شده است

دکتر محمد حسین صومی، در همایش دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی تبریز و در پاسخ به تقدیر از وی در این همایش گفت: لذت بخش ترین جوایز را در دوران دانش آموزی و از دست معلمان دریافت کرده ام و از همان ابتدا جزو دانش آموزانی بودم که در ردیف اول می نشست و خوب درس می خواند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر محمد حسین صومی، در همایش دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی تبریز و در پاسخ به تقدیر از وی در این همایش گفت: لذت بخش ترین جوایز را در دوران دانش آموزی و از دست معلمان دریافت کرده ام و از همان ابتدا جزو دانش آموزانی بودم که در ردیف اول می نشست و  خوب درس می خواند.
وی با اشاره به این که امانتداری از جمله راه های انجام وظیفه ی درست است، بیان کرد: به عنوان مسئول و امانتدار مردم باید در راستای انجام وظیفه ی درست گام برداریم.
وی با تاکید بر این که وجود دانشگاه در ایران از قدمتی دیرینه برخوردار است، گفت: دانشگاه از هفت قرن پیش در ایران وجود داشت و اولین دانشگاه جهان اسلام تحت نام "دانشگاه ربع رشیدی" در زمان ایلخانیان در تبریز تاسیس شده بود.
صومی افزود: اولین دانشگاه ایران نیز دارلفنون بود که توسط امیرکبیر و پس از سفر او به روسیه ی تزاری تاسیس شد و از نظر عملکردی شبیه دانشگاه های نسل سوم امروزی بود. همچنین دانشگاه جندی شاپور اهواز نیز اولین دانشگاه معاصر ایران به شمار می آید.
وی بیان کرد: محیط دانشگاه تبریز با بیش از 800 استاد و 9 هزار نفر دانشجو متفاوت از سایرین است و دانشجویان باید افتخار کنند که در این دانشگاه  مشغول تحصیل هستند.
صومی تاکید کرد: انتظار کم تر و تلاش بیشتر کلیدی است که درهای موفقیت را به روی همگان باز می کند.
گفتنی است؛ همایش دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی تبریز در تالار وحدت دانشگاه تبریز و با حضور رئیس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.

آلبوم تصاویراولین دانشگاه جهان اسلام در تبریز تاسیس شده است

• توسط علی همراهی