rahbari
تاریخ : يکشنبه 16 مهر 1396

جلسه هم اندیشی سازمانهای مردم نهاد سلامت استان آذربایجان شرقی تشکیل شد

جلسه هم اندیشی سازمانهای مردم نهاد سلامت استان آذربایجان شرقی با موضوع جلسه آسیب های اجتماعی در معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تبریز تشکیل شد .
به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تبریز دکتر طاهر اقدم گفت : جلسات هماهنگی سمن های فعال در حوزه سلامت استان آذربایجان شرقی بصورت فصلی برگزار می شود و در این جلسه پیشنهادات خوبی از طرف فعالان حوزه سلامت مطرح شد که از طرف دانشگاه پیگیری خواهد شد .
معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تبریز افزود : جلسه بعدی که هفته آخر آذرماه برگزار خواهد شد در حضور چند نفر از مسئولین استانی ذی ربط در امور سمن ها با دستور جلسه تعامل بیشتر سازمانهای مردم نهاد حوزه سلامت در امر پیشگیری از آسیب های اجتماعی برگزار خواهد شد .

• توسط اقای جهان مهر
  • تایید شده صادق صادقی فر