تاریخ : چهارشنبه 12 مهر 1396

بازدید رئیس مرکز مدیریت پیوند و بیماری های خاص وزارت بهداشت از مرکز قلب شهید مدنی تبریز

دکتر سید محمد کاظمینی رئیس مرکز پیوند و بیماری های خاص وزارت بهداشت و درمان کشور به همراه دکتر تقی زادیه معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی، از بخش های مختلف پیوند قلب مرکز قلب شهید مدنی تبریز بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی مرکز قلب شهید مدنی ، دکتر ناصر صفایی رئیس مرکز قلب شهید مدنی با اعلام این خبر گفت: این بازدید با هدف ارزیابی و صدور مجوز شروع به کار بخش پیوند قلب و سایر واحد های وابسته به آن از جمله: درمانگاه نارسایی و پیوند قلب ، آی سی یو پیوند قلب و مجوز انجام اعمال جراحی، صورت گرفت.
وی گفت: تمامی تمهیدات و تجهیزات پیوند قلب به همت اعضای پیوند این مرکز فراهم گردیده و مرکز قلب و عروق شهید مدنی تبریز آماده پذیرش بیمار می باشد، که امید می رود در آینده ای نزدیک شاهد اعمال موفقیت آمیز بخش پیوند این مرکز باشیم.

• توسط سجاد افسری
  • تایید شده فاطمه دایی