تاریخ : دوشنبه 3 مهر 1396

به مناسبت دهه اول ماه محرم

برنامه های معنوی عزاداری به مناسبت ایام شهادت سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و یاران با وفایشان در دانشگاه در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز امسال هم مثل سنوات قبل این آیین ها توسط اساتید ، دانشجویان و کارکنان دانشگاه و با اجرای برنامه هایی از قبیل : قرائت زیارت عاشورا ، سخنرانی و مداحی در دهه اول ماه محرم در حال برگزاری می باشد.
لازم به ذکر است مراسم دانشجویان هر شب از ساعت 9 شب در روبروی دانشکده بهداشت و تغذیه و مراسم کارکنان هر روز از ساعت 7:30 صبح در نمازخانه ستاد مرکزی برگزار می شود .

آلبوم تصاویربرگزاری مراسم عزاداری شهادت امام حسین (ع) توسط اساتید ، دانشجویان وکارکنان دانشگاه

• توسط علی همراهی
  • در 1396/07/03